It is currently Wed Feb 26, 2020 12:17 am





Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
15,000 Pips bersama Trader101, Live in KL, 18hb Jan 2010 
Author Message

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: 15,000 Pips bersama Trader101, Live in KL, 18hb Jan 2010
lukpayat wrote:
biar betul korang meminjam nak pegi belajor.. adusss...
besar tanggungjawab ni


ala cik mat..."Passion to adding values to your life and others" tag lines tu...caiyok


Sun Dec 27, 2009 7:35 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: 15,000 Pips bersama Trader101, Live in KL, 18hb Jan 2010
mike_07 wrote:
aisehhh... tak dapat cuti plak time 18 hb tu, sifoo.... kalau saye bayar fee tu rm2k, tp tak dapat datang.. bleh sifoo tolong turunkan ilmu kat saye tak nnt? huhuhu... ruginyer tak dapat cuti nih... :(


MC je bro... :D


Sun Dec 27, 2009 7:38 pm
Profile E-mail

Joined: Fri Jan 01, 2010 5:33 pm
Posts: 2
Post Re: 15,000 Pips bersama Trader101, Live in KL, 18hb Jan 2010
wahh...wauu....

kalau la dapat pegi seminar ni....
hhm...xpela..
nk blaja basic2 dlu ng bro mizi...
dah terer nt br bleh blaja teknik ni.. :D


Sun Jan 03, 2010 6:11 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Dec 28, 2009 12:40 pm
Posts: 4
Post Re: 15,000 Pips bersama Trader101, Live in KL, 18hb Jan 2010
Sangat berminat nak attend, tapi masih kurang ilmu lagi....


Wed Jan 06, 2010 11:49 am
Profile E-mail

Joined: Thu May 28, 2009 11:05 am
Posts: 2
Post Re: 15,000 Pips bersama Trader101, Live in KL, 18hb Jan 2010
nak pergi.... nak bayar tapi dah lama tak nampak lukpayat online.... saya takde cimb ...ada maybank dan publicbank je..... tolong bagi cadangan nak wat cam mana... kalau boleh tak nak buat interbank transfer......


Thu Jan 07, 2010 7:08 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Jun 22, 2009 10:23 pm
Posts: 9
Post Re: 15,000 Pips bersama Trader101, Live in KL, 18hb Jan 2010
Withdraw cash kat MBB atau PBB then jalan sikit ke CIMB & deposit cash melalui kaunter. (Jangan lupa isi form dulu). Lepas tu faxkan copy pay-in slip tu ke Oasis office (jangan lupa tulis nama, h/p no, e-mail kat copy tu sebelum fax) atau scan slip & attach to e-mail & provide detail as inform earlier.
Saya faham kenapa tak prefer guna Interbank Giro kerana silap satu ejaan saje dah kene reject. Cara paling senang guna e-banking. ***a pastikan segala ejaan adalah betul.
Persoalannya sekarang, nak gi ke, tak nak?? Boleh lagi ke, atau tak??


Thu Jan 07, 2010 9:30 pm
Profile E-mail

Joined: Thu May 28, 2009 11:05 am
Posts: 2
Post Re: 15,000 Pips bersama Trader101, Live in KL, 18hb Jan 2010
tak tau lah...saya prefer online banking.... senang...sebab office aku ke bank mau menapak la...itu yg malas tu..keluar ngan kereta nak parking balik berebut la... takpa esok aku pi CIMB sat.... nanti aku buat apa yg disuruh..... mau tu mau pergi.... TAPI BOLEH LAGI KE TAK TU TAK TAU LAH.........


Fri Jan 08, 2010 12:03 am
Profile E-mail

Joined: Wed Sep 02, 2009 8:30 pm
Posts: 3
Post Re: 15,000 Pips bersama Trader101, Live in KL, 18hb Jan 2010
slm
ada sesape yg g seminar t101 dari seremban/port ****son?
kalo ada sy cdg nk car pool ari 18jan 2010..
bole save bajet mnyk dan tol.. ada gak membe bole ckp2 dlm keta....
kalo ada bole sms saya 0123449594


Thu Jan 14, 2010 9:20 pm
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 4:13 pm
Posts: 215
Post Re: 15,000 Pips bersama Trader101, Live in KL, 18hb Jan 2010
tanye shikin rosli , sila tanye dalam group skype


Thu Jan 14, 2010 10:52 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Wed Sep 02, 2009 8:30 pm
Posts: 3
---------
Post Re: 15,000 Pips bersama Trader101, Live in KL, 18hb Jan 2010
sy xde ID shikin & rosli dlm group skype.. ada sesape kenal? leh bg kn kt sy ID diorang...
smlm dpt satu bro dr rasah dh tpon saya... tp dia x dpt pegi ada keje kt sabah (pool ngan dia bila nk g blaja kt oasis nnt)...


Fri Jan 15, 2010 10:18 am
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron