It is currently Wed Feb 26, 2020 12:02 am





Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
"ape cher.. lps seminar?" 
Author Message

Joined: Wed May 20, 2009 3:13 pm
Posts: 62
Post "ape cher.. lps seminar?"
hi warga oasis!
:D
mehle kite share citer2, komen2 ke, perkembangan2 ke, lps menghadiri seminar (hari sabtu...isnin malam,coaching...) :mrgreen:
apa2 sahaja!

sini lah kite nak kenal kenkawan seseminar! masa seminar tak sempat sangat nak berkenal2..kot2 ade yg single mingle ke...nak cari teman bertrading (heheheheh!..)

p/s: tapi pikir2 plak,tak redundance ke citer kat forum oasis ngan forum kat "BJ"..
eermmmm..layan je lah


Wed May 20, 2009 3:33 pm
Profile E-mail

Joined: Wed May 20, 2009 6:01 am
Posts: 8
Post Re: "ape cher.. lps seminar?"
ermmm...aku dah attend class 17/5, awal2 pagi aku naik moto dari putrajaya ke kota damansara
mmg berbaloi, mmg best class tok guru mizee ni, byk benda baru dpt belajar.
Tapi kena dtg lagi...ilmu belum cukup tajam.
Sambil besarkan modal, tajamkan ilmu sebelum masuk gelanggang.

Class 81/5 full house oooo...seb baik aku mai awai..kelas live trading ni mmg penting..wajib dtg!


Thu May 21, 2009 9:21 am
Profile E-mail

Joined: Wed May 20, 2009 3:13 pm
Posts: 62
Post cayalah...
wah... :o
bersomangat miyun12 ni..terasa bahang dia tuuu..saya setuju!! kena gi banyak kali kelas n jumpe en.mizee kite bayak kali...lagi banyak jumpe lagi banyak lah ilmu2 baru yg akan dicurahkan...
kalo gi sekali je, masta tak kuarkan lagi "bab2 advance" tu..
dah 2-3 kali dia kuar la sikit2..
lagi kerap dtg,lg mencurah2 dia kasi...

teringat kata2 bijaksana nie..

"...when the student is ready,the teacher will appear!"
p/s: rasenye cam miyun12 ni betul2 ready nie..(a burning desire is inside u.. :twisted: )


Thu May 21, 2009 1:45 pm
Profile E-mail

Joined: Wed May 20, 2009 6:01 am
Posts: 8
Post Re: "ape cher.. lps seminar?"
hehehe...terima kasih sbb bagi semangat.
nak belajar kena nekad tak leh separuh jalan.

30/5 ni nak attend kelas kali kedua. Skg ni tgh mengulang kaji.
Lepas kaji dtg lagi kelas...sure lain rasa.
lepas tu kaji lagi dan dtg lagi kelas...mesti lain lagi rasanya.
Sebelum attack, kekuda kena kuat.


Fri May 22, 2009 12:14 pm
Profile E-mail

Joined: Mon May 18, 2009 10:32 pm
Posts: 9
Post Re: "ape cher.. lps seminar?"
salam...alhamdulilah...lepas dapat tunjuk ajar dari cikgu mizi makin banyak pip hijau muncul... kalo kelas isnin hold sampai tokyo open pun kawan sanggup tunggu...hahhahahah...tenkiu cikgu mizi....


Sat May 23, 2009 12:51 am
Profile E-mail

Joined: Mon May 18, 2009 10:32 pm
Posts: 9
Post Re: "ape cher.. lps seminar?"
nanti bila seme anak murid dah balik modal, bolehla pakat2 buat majlis konvokesyen... hahahahaha :ugeek:


Sat May 23, 2009 1:30 am
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 4:13 pm
Posts: 215
Post Re: "ape cher.. lps seminar?"
Fatah Power..

nak carik yang single mingle yek? hehehe ko jangan bro..
anyway, thanks so much for being the first to start posting here..
saya banyak sanga forum nak jaga.. Bj la, CG la, NG la, investlah, pjnet la..
rasanye lepas ni sayha layan graduan oasis je lah sini lagi seronok sebab kenal korang in person.

utk seminar tu, betul kata fatah..
1st time datang, bagi sikit dulu kot nanti terkejut blank langsung confius..

harap2 kita dpt meriahkn kita punye forum ni k..
nnt yg dah dpt pips hijau tu, boleh la share2 kat sini.. open thread baru ke..
demo or live, tak kesah.. asalkn pkai method mapping or perfect buy/sell tu, boleh share le pips hijau tu..

kalau ada idea utk bngun kan community kita ni.. harap bg usul...

welcome to oasisfx community..


Sat May 23, 2009 6:33 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Wed May 20, 2009 3:13 pm
Posts: 62
Post Re: "ape cher.. lps seminar?"
TukGajah wrote:
nanti bila seme anak murid dah balik modal, bolehla pakat2 buat majlis konvokesyen... hahahahaha :ugeek:


hahahaha..setuju...tuk gajah!
kite siap tempah robe! :mrgreen:
kena ade target tu baru menjadi...
masta mizee bila nak wat 1st convocation oasis nie....
ape kata kite wat contest! sesama graduations...masta jadi pengadil! and kasi indi kat kitorang...
masta kata buy je..reramai kita buy! masta kata sell je...reramai kite sell..
rasenye ramai yg akan profit ni..reramai kite profit..reramai la kita convo!yeah!


Sun May 24, 2009 11:03 pm
Profile E-mail

Joined: Wed May 20, 2009 3:13 pm
Posts: 62
Post Re: "ape cher.. lps seminar?"
lukpayat wrote:
Fatah Power..

nak carik yang single mingle yek? hehehe ko jangan bro..
anyway, thanks so much for being the first to start posting here..
saya banyak sanga forum nak jaga.. Bj la, CG la, NG la, investlah, pjnet la..
rasanye lepas ni sayha layan graduan oasis je lah sini lagi seronok sebab kenal korang in person.

utk seminar tu, betul kata fatah..
1st time datang, bagi sikit dulu kot nanti terkejut blank langsung confius..

harap2 kita dpt meriahkn kita punye forum ni k..
nnt yg dah dpt pips hijau tu, boleh la share2 kat sini.. open thread baru ke..
demo or live, tak kesah.. asalkn pkai method mapping or perfect buy/sell tu, boleh share le pips hijau tu..

kalau ada idea utk bngun kan community kita ni.. harap bg usul...

welcome to oasisfx community..


cadangan masta...apa kata letak numbering for each group in every seminar on saturday..so kite leh la tahu yg kite ni batch yg keberapa...? n disamping tu masta pun tahu dah kali keberapa seminar dah dijalankan...
banefit2nye:
1) kite remember la kite ni batch mane
2) kite ade sense of belonging ngan kenkawan sebatch
3) kalo kite nak wat contest sesama batch ke, interbatch ke, reunion ke...(lebih mudah dan practical rasanye..)
4) sebenarnye..saya nak tahu saya batch keberapa? :lol: n nak contect kenkawan segroup..leh trade n share ilmu sesama...


Sun May 24, 2009 11:11 pm
Profile E-mail

Joined: Wed May 20, 2009 3:13 pm
Posts: 62
---------
Post Re: "ape cher.. lps seminar?"
miyun12 wrote:
hehehe...terima kasih sbb bagi semangat.
nak belajar kena nekad tak leh separuh jalan.

30/5 ni nak attend kelas kali kedua. Skg ni tgh mengulang kaji.
Lepas kaji dtg lagi kelas...sure lain rasa.
lepas tu kaji lagi dan dtg lagi kelas...mesti lain lagi rasanya.
Sebelum attack, kekuda kena kuat.


miyun12...dah datang ke kelas coaching ari rabu?...
jom la joint sekali...mencurah2 ilmu baru masta bagi..kalo sekali pegi mmg rase heavy je..takleh nak digest lagi..kena pegi lagi oooo....


Sun May 24, 2009 11:15 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron