It is currently Tue Feb 25, 2020 11:48 pm





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Assalamualaikum OASIS!!! 
Author Message

Joined: Fri Jan 29, 2010 3:29 am
Posts: 1
---------
Post Assalamualaikum OASIS!!!
Sy mulakan dengan Bismillah...

Sy nubie dalam forex dan baru register kat forum OASIS nie. actuali ada sorang kawan p kelas GURU mizee dan turut join seminar Julius baru² nie~ :geek:

hehe...sy tak sempat nak ikut due to shift work condition (nie pon kat ofis kot...) :lol:

baru diz week mai mood + spirit study forex balek (semua gara² gatai tangan trade ujung tahun, dah kena margin call~ adusss dus dush kebabooOooMm) .... so masok hari nie, dah read and amek information kat forum CG tentang 1000 pips tu, nice n really² appreciate all dats. go go agogo~ hehehe... dah read slowly sampai page #60 dah, stop n rest sat utk revision diz weken from start balek, then baru nak setup balek terminal...try DEMO lar maksudnya~

POINT PENTING: sebenaqnya kepada GURU mizee dan semua yg terlibat dalam information n knowledge forex kat sini; sy nak mintak izin serta halalkan segala ilmu yg manfaat nie dan moga diberkati pada masa² akan datang... (ish ish awat aku baca balek dari awai, rasa cam skema plak ayat² nie...tapi tu lar, betoi lar kalo kita amek ilmu, kita kena tima kaseh) :D betoi dak?? hehe

trima kaseh skali lagi buat semua yg terlibat!!!


Diakhiri dengan Alhamdulillah~
;)


Fri Jan 29, 2010 7:05 am
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron