It is currently Wed Feb 26, 2020 12:05 am





Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
boleh berjya ke forex ni? 
Author Message

Joined: Wed Jul 22, 2009 10:26 pm
Posts: 7
Post Re: boleh berjya ke forex ni?
ada berdagang, sekali sekala Cik Margina tuh nk jugak jenguk client wakakkaa

ader member kita sorng nih silent trader (xpenah g class) lagi hebat jumpa cik margina on the day bukak account, lar nih insap dah dengornyerr..


Tue Aug 11, 2009 5:48 pm
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 4:13 pm
Posts: 215
Post Re: boleh berjya ke forex ni?
margina oh margina... biasa la, tak kena tak serik.. hehehhe kayuh pelan pelan. nak bukak post, ukur baju di badan sendiri.. berbaloi tak.. risk vs reward.

ingat sahabat2, trading dgn nafsu boleh mabawa kpd mencuba nasib. bila mencuba nasib.. lebih kurang berjudi le...


Tue Aug 11, 2009 8:34 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Wed Aug 12, 2009 7:44 pm
Posts: 3
Post Re: boleh berjya ke forex ni?
salam sume!!!! hohoho, semlm aku n safian g melantak dekat MC D and die dah ajar aku utk sumbat indi2 yg best, bile die ade lg, mase tu aku main sikit2 jer, 0.01usd, tp lepas die blah, tamak menyelubungi diri, and aku terus main 1usd, untung dlm 20pips, trade lg, haaa hamik ko, lost terus... padan muke aku, tp its a gud experince ahh... so dari segi pshycology thinking, instinct rase nak buy, jgn buy, tp sell, kompom kena!

ps: jgn tiru aksi ini, akan memudaratkan duit anda dlm akaun!!!!


Thu Aug 13, 2009 12:59 pm
Profile E-mail

Joined: Wed Aug 12, 2009 7:44 pm
Posts: 3
Post Re: boleh berjya ke forex ni?
yelah kan, tanpa observation and knowledge, kite main hentam jer trade, akan seperti judi plak... ok2, mlm ni nak jumpe otai2 oasis sume, jumpe mlm nnt sume!!! kite trade sampai lebam.. hehehe


Fri Aug 14, 2009 11:22 am
Profile E-mail

Joined: Fri Sep 04, 2009 9:58 pm
Posts: 15
---------
Post Re: boleh berjya ke forex ni?
salam,

memang boleh berjaya, tapi kena dengar nasihat drp org dah terer dan berjaya. kita tgk mcm mana tarding style diaorg relek dan bersaja, tamak haloba takder sangat, kalau tak boleh trade hari ni, esok mungkin lebih baik. :lol:


Wed Sep 30, 2009 1:19 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron