It is currently Tue Feb 25, 2020 11:55 pm





Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Buku Oasis terbaru dalam proses - versi bahasa melayu 
Author Message

Joined: Fri Sep 04, 2009 9:58 pm
Posts: 15
Post Re: Buku Oasis terbaru dalam proses - versi bahasa melayu
salam,

agaknya buku dah siap kot, tinggal lagi nak tahu berapa kos yg perlu kena bayar, nanti bila dah siap boleh bro payat letak kat pintu masuk pejabat, kalau berkenan boleh beli nanti. :D


Tue Sep 29, 2009 9:10 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Jun 14, 2009 2:16 pm
Posts: 14
Post Re: Buku Oasis terbaru dalam proses - versi bahasa melayu
cipan53 wrote:
salam,

agaknya buku dah siap kot, tinggal lagi nak tahu berapa kos yg perlu kena bayar, nanti bila dah siap boleh bro payat letak kat pintu masuk pejabat, kalau berkenan boleh beli nanti. :D


saya menyokong penuh langkah ni :D


Sun Oct 25, 2009 8:34 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Nov 01, 2009 12:30 pm
Posts: 4
Post Re: Buku Oasis terbaru dalam proses - versi bahasa melayu
Salam,
Saya minta nak beli buku ni, tentu boleh simpan sampai anak cucu. Sebelum ni semua bentuk E-book. Susah nak kena print/banding.
Semuga semua beroleh kejayaan.


Sun Nov 01, 2009 1:08 pm
Profile E-mail

Joined: Thu Oct 22, 2009 4:47 pm
Posts: 1
Post Re: Buku Oasis terbaru dalam proses - versi bahasa melayu
lagi cepat siap lagi cepat aku beli :roll: :roll: :roll:


Sun Nov 01, 2009 9:51 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Sep 06, 2009 4:26 pm
Posts: 2
Post Re: Buku Oasis terbaru dalam proses - versi bahasa melayu
errrr..............senyap yo....
aper citer masta mizi.........
dh siap ker......aper kerrr


Tue Jan 05, 2010 2:58 am
Profile E-mail

Joined: Mon Dec 28, 2009 12:40 pm
Posts: 4
Post Re: Buku Oasis terbaru dalam proses - versi bahasa melayu
Salam Masta,

Dah siap ke buku tersebut? Cos bila ade satu buku mudah sikit nak refer. Sekarang ni refer e-book dan loose paper yang sukar nak buat reference...


Wed Jan 06, 2010 11:45 am
Profile E-mail

Joined: Sun Dec 27, 2009 10:17 am
Posts: 4
Post Re: Buku Oasis terbaru dalam proses - versi bahasa melayu
Syabas dan tahniah pada saudara mizie yang telah berjaya membawa sistem T101 ke Ruangan Forex di Negara ini, semoga usaha saudara ini akan berterusan demi memartabatkan kejayaan bukan sahaja dalam bidang perniagaaan semata-mata tepai juga bidang yang lebih luas melalui pengetahuan, maklumat dan komunikasi. Tindakan tepat saudara menjemput Mahaguru Julius dan menghasilkan buku Oasis berkaitan dengan "Basket Trading System" akan menaikkan lagi pandangan trader seluruh dunia bahawa kita juga mampu dengan cara muafakat. Teruskan usaha anda dan terima kasih di atas peluang yang telah diberikan kepada kami trader ciput dari sahajjic.... SEMOGA BERJAYA AMIN...!!!!


Sun Jan 10, 2010 2:03 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Sep 06, 2009 5:52 am
Posts: 1
---------
Post Re: Buku Oasis terbaru dalam proses - versi bahasa melayu
ye mcm mane buku tu? dha siap ke?


Tue Jan 12, 2010 10:44 am
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron