It is currently Wed Feb 26, 2020 12:16 am





Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
..."dah trade live..apa rasa?" 
Author Message

Joined: Tue Jul 14, 2009 10:21 pm
Posts: 10
Post Re: ..."dah trade live..apa rasa?"
ahhh.. bila nafsu menguasai diri..
tadi cakap nak stop.. tapi nafsu nak trade menguasai diri...
tak dpt menerima kekalahan pips.. hehehe...
br ilang 3 pips dah cuak.. terus tutup..
besok la pulop.. hehhe


Tue Jul 21, 2009 10:25 pm
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 4:13 pm
Posts: 215
Post Re: ..."dah trade live..apa rasa?"
hehhe nasfu nasfu....


Wed Jul 22, 2009 2:16 am
Profile E-mail YIM

Joined: Fri Sep 04, 2009 9:58 pm
Posts: 15
Post Re: ..."dah trade live..apa rasa?"
salam,

kalau dah trade live ni, concetrasi amat penting, tapi apa kan daya, anak nak susu, berak la, nak terkencing la mcm2 yg boleh ganggu...tapi berkat semua ni(dah lepas buat) rasa tenang makin ada. tak leh trade dlm keadaan marah, kelaparan, keletihan, bla bla. hati kena ceria baru boleh trade dgn aman. kita buka lot kecil2 an dulu, bila dah semakin yakin baru buka lot yg besar2 sikit...dlm 5% jer dr ekuiti..tu pun langgar jugak :mrgreen:


Tue Sep 29, 2009 9:37 pm
Profile E-mail

Joined: Wed May 20, 2009 3:13 pm
Posts: 62
Post Re: ..."dah trade live..apa rasa?"
cipan53 wrote:
salam,

kalau dah trade live ni, concetrasi amat penting, tapi apa kan daya, anak nak susu, berak la, nak terkencing la mcm2 yg boleh ganggu...tapi berkat semua ni(dah lepas buat) rasa tenang makin ada. tak leh trade dlm keadaan marah, kelaparan, keletihan, bla bla. hati kena ceria baru boleh trade dgn aman. kita buka lot kecil2 an dulu, bila dah semakin yakin baru buka lot yg besar2 sikit...dlm 5% jer dr ekuiti..tu pun langgar jugak :mrgreen:


mula2 mmg suka "langgar".... kalo hari2 trade..sampai satu masa nanti "taknak langgar dah..insaf..and rasional, wise dah mula berakar dalam minda...

"a worrior fight for WIN, a wiseman WIN before they fight!"
InsyaAllah lama2 kelamaan nanti kite akan sampai gak ke peringkat masta mizee(masta cukup wise memorek nie..hehehhe)


Wed Sep 30, 2009 9:35 am
Profile E-mail

Joined: Thu Sep 10, 2009 11:27 am
Posts: 9
Post Re: ..."dah trade live..apa rasa?"
pas 2 kelas aku dtg.....
asyik rugi jer.......
baru nk rase untung.....
pastu rugi lak..... :(
kena dtg kelas lg ni......
wawwaw


Tue Oct 06, 2009 5:20 pm
Profile E-mail

Joined: Fri Nov 06, 2009 10:55 pm
Posts: 2
---------
Post Re: ..."dah trade live..apa rasa?"
salam kepada semua..
seorang trader yang baru berumur 18 tahun mmg betul menguji kesababaran..
serius trade live mmg btol2 mencabar berbanding main demo..
klw dulu main demo akaun x rse pape..
mcm main game je..
tp main live nk mmg uji kte punye kepandaian,konfiden dan kekeringan hati..
tetapi alhamdulilah.
rezeki datang bergolek..
bersyukur..
mudah2an tambah lagi rezeki ku..
amin..


Fri Nov 06, 2009 11:05 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron