It is currently Tue Feb 25, 2020 11:52 pm





Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next
OASIS TRADERS FAMILY DAY 
Author Message

Posts: 12
Post OASIS TRADERS FAMILY DAY
salam,
just to express my grattitude towards all traders who have shown sincere friendship with fellow oasis members.
we thank you so much for your support and now I think some of us do feel belong to the family of oasis trader.

misi saya adalah untuk menubuhkan satu community traders yang akan tolong menolong antara satu sama lain. bermula dari saya.

setakat ini, ramai jugak trader saya yg dah berjaya menggunakan teknik separuh bogel ni.***a, kita kena pastikan mental kita cukup kuat utk pegi berperang.

sebenarnyer, saya ada beberapa pistol lagi yg belom di reveal. hanya akan di berikan kepada trader yg bersungguh and ikhlas utk menjadi rakan oasis. bukan sekadar singgah utk cedok ilmu percuma. lepas tu lesap entah kemana.
..

rajin2 lah jenguk kami di oasis k.

untuk perancangan terdekat ni. JOM KITA PEGI PICNIC. boleh sembang forex, makan forex, mandi forex..
kalau ada sesapa yg sudi utk jadi EVENT MANAGER, harap tampil kehadapa.
mungkin kita pool fulus sket utk mkn2, then buat game sikit.. lepak2 berkenalan dengan rakan trader.
share experience. insyaAllah, mungkin otai2 trader pon akan join, boleh la menuntut tips2 utk berjaya. ni kira ala2 FAMILY day la ye..

saya nak organize angkat tangan??

ok, untuk kelas sabtu ni, kalau sapa nak sponsor kueh, air mineral, amat di ALU ALUKAN. bawah je sekotak air mineral, goreng pisang ke, karipap ke..

utk kita sesama jamah lepas perah otak nak paham price action and chart pattern..

belajar sambil potluck. lagi bagus.. lagi erat silaturrahim..

seminar saya bukan seminar commersial yg peserta balik buat hal masing2.
seminar saya adalah titik permulaan utk networking, buat kenalan baru.. and membina komunity trader yg sehat dan berjaya.

a financially free oasis trader community.. imagine that..

wasalam


Thu Jun 18, 2009 12:58 am

Posts: 12
Post Re: OASIS TRADERS FAMILY DAY
Bagus idea ni ..saya ikut sahaja..


Sat Jun 20, 2009 8:48 pm

Joined: Tue May 12, 2009 8:16 pm
Posts: 12
Post Re: OASIS TRADERS FAMILY DAY
bagus cadangan ni... apa gie tuan... suruh fatah power lah jadi event manager....
aku follow.........


Tue Jun 23, 2009 1:48 pm
Profile E-mail

Posts: 12
Post Re: OASIS TRADERS FAMILY DAY
wah memang menarik arr kowang,tp sayangnye aku tak sempat nak ikut klaz masta mizee,pasal aku bru tau psl bende ni smalam..tup tup sok dah last klazz.arap2 pasni masta mizee leh arr buat klazz kat mlake..takpon kalu ade lg klaazz akan dtg saya akan pegi.kalu utk esok tak sempat wawawa..


Fri Jun 26, 2009 4:20 pm

Posts: 12
Post Re: OASIS TRADERS FAMILY DAY
leh je join familyday nanti.. leh blajor secara casual..

sapa nak jadi commitee ni?
kita buat ala2 santai je dulu.
ala2 picnic je..

bagan lalang macam menarik jek. apa kata kita gi situ. petang kita makan ikan bakar ramai2.. saya belanja..


Sun Jun 28, 2009 1:14 pm

Joined: Sun May 24, 2009 9:49 am
Posts: 9
Post Re: OASIS TRADERS FAMILY DAY
saya sokong.......bagan lalang tu ok.........yg paling best bila sifuu nak belanja...hehehehe


Sun Jun 28, 2009 10:57 pm
Profile E-mail

Joined: Wed Jul 01, 2009 4:59 pm
Posts: 2
Post Re: OASIS TRADERS FAMILY DAY
macam tarak sambutan je nih..sifu nk belanja pun depa x mau..aku nak joint jugak lah
rezeki jgn di tolak


Wed Jul 01, 2009 5:12 pm
Profile E-mail

Joined: Sun May 31, 2009 11:04 pm
Posts: 17
Post Re: OASIS TRADERS FAMILY DAY
nk join jugakk
:D


Fri Jul 03, 2009 1:13 pm
Profile E-mail

Joined: Tue May 12, 2009 8:16 pm
Posts: 12
Post Re: OASIS TRADERS FAMILY DAY
nak join. tapi pilih lah dulu event manager.
mana gie fatah sifu masta?


Fri Jul 03, 2009 6:17 pm
Profile E-mail
User avatar

Joined: Fri Jun 26, 2009 3:53 pm
Posts: 24
---------
Post Re: OASIS TRADERS FAMILY DAY
salam,

kita mintak Fatah la jadik event manager amacam? sume vote la...

buat la sebelum pose ni yetak???


Mon Jul 13, 2009 3:29 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron