It is currently Tue Feb 25, 2020 10:58 pm





Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Seminar 3000pip di JB 16/2 ni. 
Author Message
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: Seminar 3000pip di JB 16/2 ni.
tempat mungkin di danga bay.akan di confirm secepat mungkin. mizi aka lukpayat tak dapat datang sebab wife dia tgh sarat 9 bulan.saya akan bawak nizam our expert in using the IA..kita akan open live kalau IA menunjukkan nya cantik utk dibuka.


Tue Feb 02, 2010 8:42 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Tue Dec 08, 2009 10:01 pm
Posts: 6
Post Re: Seminar 3000pip di JB 16/2 ni.
Salam,
Saya dr Kuching, nak attend seminar. Plz masukkan nama saya.
Madzalan Zawawi (017-8018988) Kalau dpt, confirm tempat ASAP coz nak kener book flight.
Nak plan everything properly. K


Tue Feb 02, 2010 8:53 pm
Profile E-mail
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: Seminar 3000pip di JB 16/2 ni.
ok..sapa yang call aya cakap pasal tempat di danga bay ari tu?mintak call saya asap


Wed Feb 03, 2010 7:12 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
Post Re: Seminar 3000pip di JB 16/2 ni.
kasfulfx wrote:
tolong jangan tinggalkan saya...hehe

kasfulfx
019-7524737
kasfulforex@yahoo.com :mrgreen:


haha..ada pun dia..
sorry bro..
x foward no tepon bro skali, xda dlm thread lepas..
apa2pun, glad u can join us back..


Wed Feb 03, 2010 11:33 pm
Profile E-mail

Joined: Tue Sep 29, 2009 12:29 pm
Posts: 7
Post Re: Seminar 3000pip di JB 16/2 ni.
Salam, mr safian.saya nk join seminar di jb.
Nama: Nor Zaihan Abu Bakar.
Tel : 013-6330331.

zaihanab76@yahoo.com

bayaran saya dh buat pd mr kessing(hamdi) sebab yg dkt melaka x jadi dan dia kata bleh transfer kt jb


Thu Feb 04, 2010 8:56 am
Profile E-mail

Joined: Thu Dec 31, 2009 9:19 pm
Posts: 4
Post Re: Seminar 3000pip di JB 16/2 ni.
Name : Saravanan (saran7727)
Payment deposited : RM 150
Date : 04.02.2010
Time : 04.21PM

Do contact me after conform my place.Tq.


Thu Feb 04, 2010 4:46 pm
Profile E-mail

Joined: Thu Jan 07, 2010 12:34 pm
Posts: 7
Post Re: Seminar 3000pip di JB 16/2 ni.
Saya br deposit RM150.00
Akmal (KluangMan)
019-9825125

Amount: RM150.00 Status: Successful
Reference number: 1369343928
Transaction date: 05 Feb 2010
Transaction time: 09:54:24

To 3rd Party Account Number: 164481042948
Account Holder Name: SAFIAN ADLI B.SULAIM

Effective date: Today
Description of transaction: Bayaran Seminar 3000pips Di JB


Fri Feb 05, 2010 10:00 am
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 4:13 pm
Posts: 215
Post Re: Seminar 3000pip di JB 16/2 ni.
salam kawan2,,,, mohon maaf.. x dpt hadir je sana... wife dah hmpir sgt due date nya. tp saya yakin nizam (my core RnD man) akan buat yg terbaik. di kl pon dia byk mengajar sejak mula teknik 3000pips ni, sapian tu pakar 1000pips..

apa2 pon, saya akn support melalui ym n skype. add tarmizee76

saya dah bg greenlight utk release IA autotimer utk semua peserta jb complete with scripts dan EA.

semoga pips hijau hendaknye...
good luck..


Sun Feb 07, 2010 11:39 am
Profile E-mail YIM

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
Post Re: Seminar 3000pip di JB 16/2 ni.
safian wrote:
ok..sapa yang call aya cakap pasal tempat di danga bay ari tu?mintak call saya asap


tempat dah dapat ke bro?

kalo blom, ni fairuddin bg alamat:

02-14, Block 7,
Dangawalk Street Mall,
Dangabay, 80000 Johor Bahru, Johor
contact no : 010-6664575 / 07-2346986 (Fairuddin)


Sun Feb 07, 2010 12:41 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Jun 22, 2009 10:23 pm
Posts: 9
---------
Post Re: Seminar 3000pip di JB 16/2 ni.
Salam, Bro Safian n Bro roti gula. Kalau ada kosong lagi saya nak join seminar.
Nama: Zulkifli (Segamat)
Tel: 019-7232290
e-mail: zul_landas@yahoo.com.
Pukul brapa mula??


Mon Feb 08, 2010 12:20 am
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron