It is currently Tue Feb 25, 2020 10:52 pm





Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Seminar 3000pip di Kuantan register here 
Author Message
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Seminar 3000pip di Kuantan register here
Besar kemungkinan akan di buat di area kuantan atau cherating pada 3hb march ini. Setelah membuat seminar di JB 16 Feb lepas kami mendapati setiap sessi ***a sesuai untuk 20 org sahaja, kerana kaedah 3000pip memerlukan pemahaman yang lebih.kami tidak mahu fokus on volume peserta tapi hany 10% je yang faham. So memandangkan tapi tidak bole mengambil peserta terlalu ramai(had max ***a 18-20 org sahaja) jadi kami Oasis hanya mengambil fees sebanyak RM200 seorang sahaja. Semua custom indi dan script akan diberi termasuk manual bukuk penggunaan,

Tarikh :3/3/10 (KIV sebab masih blom cukup korum)
Masa: 9am-5pm
Tempat: Blom confirm(mungkin di cherating). Kalau tuan puan ada cadangan sila sms saya

Ingatan!!!: Seminar ini hanya memfokuskan kaedah 3000pip sahaja(IA).Tiada basic forex akan di ajar.Jadi harap tuan puan yang ingin menyertai mestilah mereka yang pernah trade sebelum ini walaupun hanya demo.

Untuk di Melaka masih KIV.Sila berikan nama,num fone dan email untuk tempahan


Last edited by safian on Mon Mar 01, 2010 9:27 pm, edited 17 times in total.

Mon Nov 09, 2009 3:04 am
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: Thu Nov 05, 2009 8:36 am
Posts: 8
Post Re: Seminar 1000pip di m]Melaka dah Kuantan register here
salam,

minat la nak join. mmg2 harap sangat ada kelas kat melaka nih... :) tapi bape hb ek? takkan jumaat, gaye haji tu kot? ke ari sabtu? :roll:


Mon Nov 09, 2009 6:11 am
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: Thu Sep 24, 2009 8:52 pm
Posts: 9
Location: sg buloh-seremban-melaka
Post Re: Seminar 1000pip di m]Melaka dah Kuantan register here
melaka? cantekkkkkkkk...
mmg sesuai memandangkan sy duk di melaka, macam tuh !
tp, brp hb tu tuan? lokasi seminar?


Mon Nov 09, 2009 3:11 pm
Profile E-mail YIM WWW

Joined: Fri Oct 23, 2009 11:44 pm
Posts: 3
Post Re: Seminar 1000pip di m]Melaka dah Kuantan register here
kat melaka...dah lama tunggu dah nie...

saya nak booking satu tempat...


Mon Nov 09, 2009 9:27 pm
Profile E-mail
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: Seminar 1000pip di m]Melaka dah Kuantan register here
saya masih mencari tempat..sapa sapa ada kenal utk sewa bilik seminar memuatkan dlm 30 orang termasuk projektor,sila bagitau saya ye..


Mon Nov 09, 2009 11:32 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Sun Aug 23, 2009 6:34 am
Posts: 12
Post Re: Seminar 1000pip di m]Melaka dah Kuantan register here
kt kuantan xde member2 lg ker?
klu dh attend kt OWB leh x join blik?


Tue Nov 10, 2009 1:00 pm
Profile E-mail

Joined: Thu Sep 24, 2009 12:03 pm
Posts: 2
Post Re: Seminar 1000pip di m]Melaka dah Kuantan register here
aku nk join kt kuantan..cmner nk register..


Tue Nov 10, 2009 4:30 pm
Profile E-mail
User avatar

Joined: Thu Nov 05, 2009 8:36 am
Posts: 8
Post Re: Seminar 1000pip di m]Melaka dah Kuantan register here
macam takde sambutan jek? :(


Wed Nov 11, 2009 10:10 pm
Profile E-mail YIM WWW

Joined: Sun Aug 23, 2009 6:34 am
Posts: 12
Post Re: Seminar 1000pip di m]Melaka dah Kuantan register here
anTu7869 wrote:
macam takde sambutan jek? :(


tu lah...
nk pergi pun segan gak coz dh g kt OWB dulu...
ingat nk refresh blik memory n neuron2 nie...


Wed Nov 11, 2009 10:23 pm
Profile E-mail

Joined: Fri Oct 23, 2009 11:44 pm
Posts: 3
---------
Post Re: Seminar 1000pip di m]Melaka dah Kuantan register here
bro safian tak letak tarikh lagi...tu yg aku ingat x der sambutan tu...


Wed Nov 11, 2009 10:42 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron