It is currently Wed Feb 26, 2020 12:14 am





Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Seminar 3000pip di Kuantan register here 
Author Message

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: Seminar 1000pip di Melaka dah Kuantan register here
salam semua...

terima kasih sebab sabar menunggu..

seminar di melaka telah di tetapkan pada hari AHAD 31/1/2010
dan peserta minima hendaklah tidak kurang dari 10 orang...
fee adalah seperti berikut

1. jika volume 10<=19 orang shj...= RM 150 seorang
2. jika volume 20<=29orang shj... = RM 120 seorang
3. jika volume >30 orang dan ke atas.. = RM 100 seorang

BAYARAN MINIMUM IALAH RM 150 DAN AKAN ****MBALIKAN JIKA SETIAP TERMA & SYARAT DI SEBUTAN 2 & 3 DI PATUHI.

sila bank in duit ke akaun maybank hamdi dan emailkan detail peserta iaitu
nama,ic,email,no Hp ke hamdi.cimbwa@gmail.com setelah selesai membuat bayaran...

SETAKAT NI BARU 4 ORANG REGISTER...UNTUK DAPAT MURAH..SILA REGISTER RAMAI-RAMAI..

Teknikal support oasis yang akan turun mengajar di melaka...orang yang membuat programming untuk setiap indicator yang di publishkan di forum..dan cara menggunakan indikator tersebut..


Fri Jan 08, 2010 4:30 pm
Profile E-mail

Joined: Sat Dec 12, 2009 12:47 pm
Posts: 5
Post Re: Seminar 1000pip di Melaka dah Kuantan register here
saya nak tanya adakah kita akan gunakan tempat yg saya bincangkan dgn en mizee ?
saya ni Razik dari melaka itu hari ada sms en mizee pasal tempat yg saya candangkan.


Sat Jan 09, 2010 9:50 am
Profile E-mail

Joined: Sat Dec 12, 2009 12:47 pm
Posts: 5
Post Re: Seminar 1000pip di Melaka dah Kuantan register here
kessing wrote:
gudemofx wrote:
Saya setuju juga , apa kata kita cari tempat yg murah lah selain daripada hotel .... mungkin kita boleh carikan tempat seminar yg diorg buat MLM ke kita bincang dgn mereka , saya rasa ada org yg saya boleh hubungi kalu setuju lah


ok..suruh pm saya pasal tempat dan cost..tq




boleh call kawe 0126503267 , tempat siap wifi dan projektor dan tuan punya tempat pun nak belajar sekali . saya pun dah bincang dgn dia bayaran dia kenakan pun murah je


Sun Jan 10, 2010 7:45 pm
Profile E-mail
User avatar

Joined: Thu Nov 05, 2009 8:36 am
Posts: 8
Post Re: Seminar 1000pip di Melaka dah Kuantan register here
gudemofx wrote:
kessing wrote:
gudemofx wrote:
Saya setuju juga , apa kata kita cari tempat yg murah lah selain daripada hotel .... mungkin kita boleh carikan tempat seminar yg diorg buat MLM ke kita bincang dgn mereka , saya rasa ada org yg saya boleh hubungi kalu setuju lah


ok..suruh pm saya pasal tempat dan cost..tq




boleh call kawe 0126503267 , tempat siap wifi dan projektor dan tuan punya tempat pun nak belajar sekali . saya pun dah bincang dgn dia bayaran dia kenakan pun murah je


wahh... bestnyee... timing cantek... tpt pun leh dpt murah... :D


Sun Jan 10, 2010 11:29 pm
Profile E-mail YIM WWW

Joined: Mon Jan 11, 2010 3:25 am
Posts: 1
Post Re: Seminar 1000pip di Melaka dah Kuantan register here
Salam Kessing,

Nak tanyo sikit. Kat melaka ni diadakan seminar ko atau coaching tang 1000pip atau kedua2 nyo.
Kalo coaching tuu den raso, lebih baik diadakan hari market trading.
Adokan sebelah petang hingga malam. Baru dapat rasa macam mana nak guna IA/dashboard yang seperti dikatokan tuu.
Sambil2 tuu boleh cuba trade kat demo..
Hanyo cadangan den ajo.

Kalu coaching tuu nak jugo den join.
TK yooo.


Mon Jan 11, 2010 3:40 am
Profile E-mail

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: Seminar 1000pip di Melaka dah Kuantan register here
kessing wrote:
salam semua...

terima kasih sebab sabar menunggu..

seminar di melaka telah di tetapkan pada hari AHAD 31/1/2010
dan peserta minima hendaklah tidak kurang dari 10 orang...
fee adalah seperti berikut

1. jika volume 10<=19 orang shj...= RM 150 seorang
2. jika volume 20<=29orang shj... = RM 120 seorang
3. jika volume >30 orang dan ke atas.. = RM 100 seorang

BAYARAN MINIMUM IALAH RM 150 DAN AKAN ****MBALIKAN JIKA SETIAP TERMA & SYARAT DI SEBUTAN 2 & 3 DI PATUHI.

sila bank in duit ke akaun maybank hamdi dan emailkan detail peserta iaitu
nama,ic,email,no Hp ke hamdi.cimbwa@gmail.com setelah selesai membuat bayaran...

SETAKAT NI BARU 4 ORANG REGISTER...UNTUK DAPAT MURAH..SILA REGISTER RAMAI-RAMAI..

Teknikal support oasis yang akan turun mengajar di melaka...orang yang membuat programming untuk setiap indicator yang di publishkan di forum..dan cara menggunakan indikator tersebut..


sila baca post ni betul2

ok...brape organizer nak bayar ke teknikal support oasis..?sebab dekat luar kita fullfill demand dan RM150 seorang cukup murah,(around malaysia) except sabah & sarawak, since dah ada orang yang boleh conduct tempat...PM saya ASAP...

my requirement:
1) multimedia projector XGA 1280*768 minimum resolution - details presentation
2) white board & marker
3)internet - WIFI

kita tak buat coaching...ada LIVE account under oasis minimum USD350 kita akan coach di oasis

tq


Sun Jan 17, 2010 5:12 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: Seminar 1000pip di Melaka dah Kuantan register here
no more seminar 1000 pips...1000 pis sila belajar di carigold.com atau forexindo.com....tq


Sun Jan 17, 2010 5:13 pm
Profile E-mail

Joined: Tue Sep 29, 2009 12:29 pm
Posts: 7
Post Re: Seminar 1000pip di Melaka dah Kuantan register here
abis tu apakah silibus yang akan diajar.
:)


Tue Jan 19, 2010 10:07 pm
Profile E-mail

Joined: Wed Sep 16, 2009 8:33 am
Posts: 7
Post Re: Seminar 1000pip di Kuantan
Mr. Kessing.. Kt Kuantan bila plak nk buat?


Wed Jan 20, 2010 12:03 am
Profile E-mail

Joined: Tue Sep 29, 2009 12:29 pm
Posts: 7
---------
Post Re: Seminar 1000pip di Melaka dah Kuantan register here
Salam bro, camne 31hb ni jadi ke tidak.dh tak sabar nak gi kursus ni


Fri Jan 29, 2010 2:36 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron