It is currently Wed Feb 26, 2020 12:12 am





Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next
Seminar 3000pip di Kuantan register here 
Author Message

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: Seminar 1000pip di Melaka dah Kuantan register here
jayhan wrote:
Salam bro, camne 31hb ni jadi ke tidak.dh tak sabar nak gi kursus ni


tak jadi la...sebab tak cukup demand..ada 4 orang je..so nanti I akan call yang deposit tu utk refund balik RM150 seorang atau kalau nak join seminar kat JB 16/2/2010 sila notify saya ASAP..


Sat Jan 30, 2010 3:18 pm
Profile E-mail

Joined: Wed Sep 16, 2009 8:33 am
Posts: 7
Post Re: Seminar 3000pip di Melaka dah Kuantan register here
Salam..
Mr. Safian..

Saya nk join seminar di kuantan.

othman
013-9678462
ariman19@gmail.com


Mon Feb 01, 2010 1:07 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Jul 27, 2009 10:36 am
Posts: 16
Post Re: Seminar 3000pip di Melaka dah Kuantan register here
Seminar 3000pip di kL...ader tak????
maaf laa...tumpang tanyer...


;) ;)


Tue Feb 02, 2010 11:46 am
Profile E-mail
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: Seminar 3000pip di Melaka dah Kuantan register here
ask-what wrote:
Seminar 3000pip di kL...ader tak????
maaf laa...tumpang tanyer...


;) ;)

di kl kita tak buat seminar 3000 pip..kita buat face to face coaching 3000 pip di kl setiap selasa,rabu n khamis for free..call office utk tanya detail.thanks


Wed Feb 03, 2010 7:44 pm
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: Seminar 3000pip di Melaka dah Kuantan register here
utk di kuantan mungkin 3 march nanti sila letak nama kat sini je..nanti saya akan call followup if dah dapat tempat.thanks


Last edited by safian on Fri Feb 19, 2010 2:40 pm, edited 1 time in total.

Wed Feb 03, 2010 7:46 pm
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: Seminar 3000pip di Melaka dah Kuantan register here
pengumuman:seminar 3000 pip di kl akan di buat sekali sebulan.utk trader luar(bukan under oasis dah tidak pernah ke seminar basic oasis) charge RM150, utk trader bukan under oasis tapi pernah ke basic oasis RM30, utk trader oasis free!!terdekat 26 hb 2 ini


Fri Feb 12, 2010 1:13 pm
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: Seminar 3000pip di Kuantan register here
SILA ABAIKAN POST MASA DAN TARIKH YANG LAIN.***A REFFER PADA POST SAYA PADA MUKA 1 SAHAJA.SEKIAN TERIMA KSIH


Sat Feb 20, 2010 8:52 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Sun Feb 21, 2010 11:17 am
Posts: 1
Post Re: Seminar 3000pip di Kuantan register here
SALAM...nak tanya ..yang seminar kat kuantan tu jadi tak??


Sun Feb 21, 2010 12:13 pm
Profile E-mail
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: Seminar 3000pip di Kuantan register here
di kuantan kita akan buat di cherating so orang kemaman pun dekat sikit nak turun.sila masukkan nama n num fone di sini secepat mungkin.terima ksih


Sun Feb 21, 2010 4:19 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Mon Jul 27, 2009 10:36 am
Posts: 16
---------
Post Re: Seminar 3000pip di Melaka dah Kuantan register here
safian wrote:
pengumuman:seminar 3000 pip di kl akan di buat sekali sebulan.utk trader luar(bukan under oasis dah tidak pernah ke seminar basic oasis) charge RM150, utk trader bukan under oasis tapi pernah ke basic oasis RM30, utk trader oasis free!!terdekat 26 hb 2 ini


cam mane nak register nie....call sape?.....


Mon Feb 22, 2010 12:23 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron