It is currently Wed Feb 26, 2020 12:09 am





Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Seminar 3000pip di Kuantan register here 
Author Message

Joined: Mon Dec 14, 2009 2:31 pm
Posts: 5
Post Re: Seminar 3000pip di Melaka dah Kuantan register here
safian wrote:
pengumuman:seminar 3000 pip di kl akan di buat sekali sebulan.utk trader luar(bukan under oasis dah tidak pernah ke seminar basic oasis) charge RM150, utk trader bukan under oasis tapi pernah ke basic oasis RM30, utk trader oasis free!!terdekat 26 hb 2 ini


Tumpang bertanya:
1. Seminar di kl pada 26 atau 25hb Feb ni. Yang mana satu ya......
2. Seminar di kl sama tak macam seminar di jb & kuantan. Maksudnya masa (9am-5pm) dan silibusnya.


Mon Feb 22, 2010 1:04 pm
Profile E-mail

Joined: Tue Nov 10, 2009 2:46 pm
Posts: 2
Post Re: Seminar 3000pip di Kuantan register here
Salam,

Booking satu tmpat kat kuantn.
lyannz : 013-9584480


Tue Feb 23, 2010 2:00 am
Profile E-mail
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: Seminar 3000pip di Kuantan register here
seminar di kl dan outstation sama silibus.tapi anda perlulah trader yang pernah trade dan tau basic..


Wed Feb 24, 2010 9:14 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Wed Sep 16, 2009 8:33 am
Posts: 7
Post Re: Seminar 3000pip di Kuantan register here
Salam. .. Napak gaya program di Kuantan esok ni mcm tak jadi je...tarikh cadangan esok dah..peserta pun tak dok lg nampaknya.. Klu tengok di thread Seminar di Terengganu tu, ramai yg telah dftar..Yg ni rasenya 2 org je bru.. Melepas lagi aku nk join seminar...


Tue Mar 02, 2010 3:14 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Dec 14, 2009 2:31 pm
Posts: 5
---------
Post Re: Seminar 3000pip di Kuantan register here
theta wrote:
Salam. .. Napak gaya program di Kuantan esok ni mcm tak jadi je...tarikh cadangan esok dah..peserta pun tak dok lg nampaknya.. Klu tengok di thread Seminar di Terengganu tu, ramai yg telah dftar..Yg ni rasenya 2 org je bru.. Melepas lagi aku nk join seminar...


Kenapa senyap je thread ni??
Apa yang berlaku sebenarnya?
Tak ada apa2 pengumuman pun dari admin ttg seminar ni.............


Mon Mar 08, 2010 6:52 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron