It is currently Tue Feb 25, 2020 11:21 pm





Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
SEMINAR DI IPOH!! 
Author Message

Joined: Fri Nov 13, 2009 12:01 am
Posts: 1
Post Re: SEMINAR DI IPOH!!
Aku nak jugak.... rasanya tempat seminar pun aku boleh cadangkan . Rasanya mudah je nak pi tempat tu. Dekat Tasik Hampir 500 meter ngan tesco extra , tak jauh le ngan lebuhraya .rega tak tau la, kena tanya towkeh , tapi rasanya ok sbb taukehnya pun aktif forex jugak.

Aku jadik ni no hp: 0195612301 zhod_03@yahoo.com


Fri Nov 13, 2009 12:31 am
Profile E-mail

Joined: Sat Oct 10, 2009 6:37 pm
Posts: 2
Post Re: SEMINAR DI IPOH!!
leh confirmkan tarikh tak?nak tgk cuti...kerja shift la katakan hehehe...saya dari kulim...


Fri Nov 13, 2009 11:27 am
Profile E-mail
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: SEMINAR DI IPOH!!
6 /12 bro


Sat Nov 14, 2009 12:12 am
Profile E-mail YIM

Joined: Thu Sep 10, 2009 11:13 pm
Posts: 3
Post Re: SEMINAR DI IPOH!!
ok bro safian lg 2 org nk join kat ipoh..
azman - 0122915696
hairudin - 0175390612


Sun Nov 15, 2009 9:40 am
Profile E-mail
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: SEMINAR DI IPOH!!
sila masukkan nama dan num fone di forum ni.SMS tidak akan dilayan melainkan utk tempat seminar dan projektor.senang saya nak keep track di sini


Tue Nov 17, 2009 1:32 am
Profile E-mail YIM

Joined: Mon Jan 24, 2011 11:26 am
Posts: 2
---------
Post Re: SEMINAR DI IPOH!!
Seminar di Ipoh 2011 ada lagi tak sahabat @ gaban??? tolong inform2 kan.. saya nak join - Confirm!!!!
Clere / cleregan@ymail.com / 0148807139


Mon Jan 24, 2011 4:26 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron