It is currently Tue Feb 25, 2020 10:46 pm





Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
seminar di JOHOR! 
Author Message

Joined: Fri Jan 01, 2010 6:04 pm
Posts: 7
Post seminar di JOHOR!
salam...setelah berbincang dengan sifu Mizee(lukpayat) sendiri, beliau telah bersetuju untuk turun ke JB untuk mencurahkan ilmu forex beliau jika saya dapat mengumpulkan sejumlah peserta dan menyediakan tempat untuk seminar tersebut.

Jadi, kepada seluruh trader di johor...sila berikan nama dan no. telefon anda di sini.enough feedback and respond will make this plan become REAL..insyaAllah.

mission :
1 :of course untuk belajar tentang forex from basic to KUDA!
2 :jalinkan networking trader forex di johor khasnya, sebab terlalu jauh untuk kita ke office OWB setiap minggu...so kenape tidak kite buat di sini...share ilmu bersama...berjaya bersama2.jika networking kita mantap...setiap bulan pun kita boleh menjemput sifu mizee ke mari...betol x?

venue : jb or batu pahat(center of johor)
time : belum ditetapkan.
cost : 100++(kalau di office OWB,betul hanya rm30,tp cuba kira minyak,tol,penginapan tuk johorian p sana...at last berape?kalu nak p 3-4 kali...berape?)..my humble 2cents.

ok...saya bukan event coor untuk seminar ni...tp berharap johorian traders yg berminat buleh sama2 membantu dan bekerja sedikit untuk merealisasikan planning ini.kalau dah cukup korum...barulah kita tetapkan tarikh,tempat and mase yg pling sesuai untuk kite SEMUA.
cost akan ditetapkan oleh sifu mizee sendiri.

*Sesiapa ada contect utk sewa bilik seminar dan projektor sila call saya di 0197524737.

p/s : saya khairi,newbie dlm forex..sgt berharap dpt merealisasikan seminar ini.otai2 dan semua newbie dlm forex dijemput memeriahkan majlis...please consider this great opportunity 2 us.hopes dis will lead us to FTT nanti...amin.... :idea:


Sat Jan 02, 2010 12:33 pm
Profile E-mail

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
Post Re: seminar di JOHOR!
saya berminat! sebab sy di JB..
tapi.. baru ja bank in rm30 untuk seminar di kota damansara tu.. ( kelas 08.01.2010 )
aduh...berbelah bahagi nih.. aiyaa...

apa2pun..
sy cuba bantu ajak traders johor join..
kalo dapat kebenaran en khairi untuk copy paste ke bicarajutawan forum..

mohd faizal bin abdul halim
012-5041711


Sun Jan 03, 2010 2:38 am
Profile E-mail

Joined: Fri Jan 01, 2010 6:04 pm
Posts: 7
Post Re: seminar di JOHOR!
en faizal...jgn kata nak copy paste ke bicarajutawan jer...ke mana2 forum pun boleh!
misi kite tk blaja forex dr otai kuda and setup strong networking forex traders di johor ni..sama2 timba ilmu..sama2 berjaya!aminnn...

but then please tinggalkan URL nye di sini nanti...so senang kite nak monitor sumenya kan...

roger2 sy d ym : kasfulforex@yahoo.com
thanks!


Sun Jan 03, 2010 12:17 pm
Profile E-mail

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
Post Re: seminar di JOHOR!
kasfulfx wrote:
en faizal...jgn kata nak copy paste ke bicarajutawan jer...ke mana2 forum pun boleh!
misi kite tk blaja forex dr otai kuda and setup strong networking forex traders di johor ni..sama2 timba ilmu..sama2 berjaya!aminnn...

but then please tinggalkan URL nye di sini nanti...so senang kite nak monitor sumenya kan...

roger2 sy d ym : kasfulforex@yahoo.com
thanks!


saya dah hebahkan dlm forum bicarajutawan. nama dan no telefon akan saya kumpul dan updatekan dalam forum ini. atau saya akan foward dalam msg en khairi.

bicarajutawan url:


Sun Jan 03, 2010 1:17 pm
Profile E-mail

Joined: Thu Jan 07, 2010 12:34 pm
Posts: 7
Post Re: seminar di JOHOR!
:geek:

Salam semua..
saya sokong penuh kalau nak jemput sifo mizee dtg turun Johor or Batu Pahat..
kita sama2 belajar ngan sifo mizee...jommm...
saya kira masih baru nak belajar2 ni...
nak turun Opis Oasis tak tau lah bila...

Thanks.


Thu Jan 07, 2010 12:50 pm
Profile E-mail

Joined: Thu Jan 07, 2010 3:59 pm
Posts: 6
Post Re: seminar di JOHOR!
Salam,

Sy amat menyokong sifu Mizee turun ke Johor, byk nak tuntut ilmu ni dgn sifu. Kalau nak guna dewan seminar kat office sy pun xkisah, tp meja tak ada ***a kerusi boleh muat dlm 100 orang. Sila rujuk link kat bawah utk tgk gambar :



apa2 boleh contact sy di no 010 6664575 Fairuddin
YM : fairuddin@yahoo.com

Mekasih


Thu Jan 07, 2010 4:05 pm
Profile E-mail

Joined: Fri Jan 01, 2010 6:04 pm
Posts: 7
Post Re: seminar di JOHOR!
update sehingga 07/01/2010 :

traders:
1-kasfulfx
2-roti gula
3-kluangman***sila tinggalkan contact no or ym***
4-fairuddin

tempat n mase masih dlm perbincangan.pemorex kental dr or di johor cpt2 la respond... :D


Thu Jan 07, 2010 4:56 pm
Profile E-mail

Joined: Thu Dec 31, 2009 9:19 pm
Posts: 4
Post Re: seminar di JOHOR!
i pun minat...dr Johor
contact : 012-7334140
nama : saravanan


Thu Jan 07, 2010 8:43 pm
Profile E-mail

Joined: Thu Jan 07, 2010 3:59 pm
Posts: 6
Post Re: seminar di JOHOR!
1-kasfulfx
2-roti gula
3-kluangman***sila tinggalkan contact no or ym***
4- Fairuddin
5- Hasmadi 013-7729632
6- Hafizu 019-7439466
7- Lan 019-7570208
8- Azman Ali 010-6684877
9- Jiman 013-7707200


so far yg ni je dpt cari bro, nnti tambah lg.. :)


Thu Jan 07, 2010 8:48 pm
Profile E-mail

Joined: Thu Jan 07, 2010 3:59 pm
Posts: 6
---------
Post Re: seminar di JOHOR!
1-kasfulfx
2-roti gula
3-kluangman***sila tinggalkan contact no or ym***
4- Fairuddin
5- Hasmadi 013-7729632
6- Hafizu 019-7439466
7- Lan 019-7570208
8- Azman Ali 010-6684877
9- Jiman 013-7707200
10- MystVern


Thu Jan 07, 2010 9:52 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron