It is currently Wed Feb 26, 2020 12:18 am





Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
seminar di JOHOR! 
Author Message

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
Post Re: seminar di JOHOR!
oleh myjais dari carigold.com

"tuan
ade bilek seminar kat larkin kos dlm rm50 je ***a sya tgh ingatkan kat mana sya penah hadir dulu, nnti klu teringat sya bagitau
saya nk joint klu ade buat pejumpaan kat jb nie tpi sya newbie je bru nk berjinak
phone kwan"

myjais - 0197375600


Sun Jan 17, 2010 7:42 pm
Profile E-mail

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
Post Re: seminar di JOHOR!
oleh imamcalliffa dar carigold.com

salam bro,

ni ada cadangan tempat

lokasi : institut perguruan tun hussin onn (Batu Pahat)

semua peralatan da standby..bilik kuliah,projektor..etc

team kuda(secretsucssessmanagment) da buat di sini masa cuti sek.lepas

kalo cukup korum dan kena tarikh yg sesuai forward je ke sini..

contct: 0137572278 (esa mohd salleh)
Forward Message


Mon Jan 18, 2010 1:13 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Jan 18, 2010 5:25 pm
Posts: 5
Post Re: seminar di JOHOR!
terkini..
sori TT aku tlg update kn..

Traders :
1. kasfulfx
2. roti gula
3. kluangman -----> 019-9825125
4. Fairuddin ----->
5. Hasmadi -----> 013-7729632
6. Hafizu -----> 019-7439466
7. Lan -----> 019-7570208
8. Azman Ali -----> 010-6684877
9. Jiman -----> 013-7707200
10. MystVern ----->
11. saran7727 ----->
12. En. Rohani -----> 012-7234234
13. AbuZaid -----> 019-7558251
14. Abob4039 -----> 012-7680910
15. Abuaeidah -----> 019-7548876
16. burger5440 -----> 012-7930811
17. myjais -----> 019-7375600
18. esa mohd salleh ----->013-7572278


Mon Jan 18, 2010 5:43 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Jan 18, 2010 5:25 pm
Posts: 5
Post Re: seminar di JOHOR!
terkini..
add lg 2 member..

Traders :
1. kasfulfx
2. roti gula
3. kluangman -----> 019-9825125
4. Fairuddin ----->
5. Hasmadi -----> 013-7729632
6. Hafizu -----> 019-7439466
7. Lan -----> 019-7570208
8. Azman Ali -----> 010-6684877
9. Jiman -----> 013-7707200
10. MystVern ----->
11. saran7727 ----->
12. En. Rohani -----> 012-7234234
13. AbuZaid -----> 019-7558251
14. Abob4039 -----> 012-7680910
15. Abuaeidah -----> 019-7548876
16. burger5440 -----> 012-7930811
17. myjais -----> 019-7375600
18. esa mohd salleh ----->013-7572278
19 zahar -----> 019-7535089
20 Nordin -----> 012-7242459


Mon Jan 18, 2010 10:34 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Jan 18, 2010 5:25 pm
Posts: 5
Post Re: seminar di JOHOR!
terkini..
add lg sorang member..

Traders :
1. kasfulfx
2. roti gula
3. kluangman -----> 019-9825125
4. Fairuddin ----->
5. Hasmadi -----> 013-7729632
6. Hafizu -----> 019-7439466
7. Lan -----> 019-7570208
8. Azman Ali -----> 010-6684877
9. Jiman -----> 013-7707200
10. MystVern ----->
11. saran7727 ----->
12. En. Rohani -----> 012-7234234
13. AbuZaid -----> 019-7558251
14. Abob4039 -----> 012-7680910
15. Abuaeidah -----> 019-7548876
16. burger5440 -----> 012-7930811
17. myjais -----> 019-7375600
18. esa mohd salleh ----->013-7572278
19 zahar -----> 019-7535089
20 Nordin -----> 012-7242459
21 Wak Aji -----> 012-7769374


Tue Jan 19, 2010 2:53 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Jan 18, 2010 5:25 pm
Posts: 5
Post Re: seminar di JOHOR!
Terkini...

Seminar di johor mgkin akan di buat pada bulan feb selepas tahun baru cina..

Tempat dan Tarikh akan di beritahu kelak..

TQ..


Sat Jan 23, 2010 7:58 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Jan 24, 2010 8:46 pm
Posts: 5
Post Re: seminar di JOHOR!
bila ada course T101-basket trading?
Saya orang JB juga.Harap dapat attend course ini.

how the kuda system look like?
ada orang boleh kasih imformation?


Sun Jan 24, 2010 9:06 pm
Profile E-mail

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
Post Re: seminar di JOHOR!
ahwern wrote:
bila ada course T101-basket trading?
Saya orang JB juga.Harap dapat attend course ini.

how the kuda system look like?
ada orang boleh kasih imformation?


menurut oasis.. t101 BST trading xdiajar lagi. julius x bagi hak utk ajar. yg gi seminar rm2000 kat kl tu ja dapat..
yg lain, nak blajar gak.. gi brazil nnti..julius ajar kat sana.. huahaha..

kuda system? nak lebih lanjut.. tgk kat carigold.com
thread 3000 pips

p/s:kalo aku salah info..minta otai2 betulkan..


Tue Jan 26, 2010 2:02 am
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 4:13 pm
Posts: 215
Post Re: seminar di JOHOR!
Alhamdulillah...
dah ramai peserta..
peserta akan mendapat IA 28 and 26 pair auto timer, currency block IA. all script utk 3000 pips.

peserta yg membuka acct akan mendapat IA 26 yg saya guna. insyaAllah kami akan release ultimate v1. ultimate v3 ***a untuk peserta BTS julius.

kalau saya x dapat hadir ( wife dah almost due masa tu) saya punye org kanan akan turun - nizam. dia salah seorg yg bersama saya develop dan kaji method 3000 pips dari mula lagi..

nnt saya akan letak payment details masuk ke acct oasis. sila emailkan receipt nnt..

insyaAllah, kita sama2 buat profit dengan method 3000 pips ini...


Tue Jan 26, 2010 10:48 am
Profile E-mail YIM

Joined: Sun Jan 24, 2010 8:46 pm
Posts: 5
---------
Post Re: seminar di JOHOR!
i want attend to the seminar also.
Chong-016-7383583

like to ask, how much should i deposit to my acc which register under oasis to get the all indicator?


Wed Jan 27, 2010 11:41 am
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron