It is currently Tue Feb 25, 2020 11:00 pm





Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
seminar di JOHOR! 
Author Message

Joined: Thu Jan 28, 2010 9:53 pm
Posts: 2
Post Re: seminar di JOHOR!
burger wrote:
terkini..
add lg sorang member..

Traders :
1. kasfulfx
2. roti gula
3. kluangman -----> 019-9825125
4. Fairuddin ----->
5. Hasmadi -----> 013-7729632
6. Hafizu -----> 019-7439466
7. Lan -----> 019-7570208
8. Azman Ali -----> 010-6684877
9. Jiman -----> 013-7707200
10. MystVern ----->
11. saran7727 ----->
12. En. Rohani -----> 012-7234234
13. AbuZaid -----> 019-7558251
14. Abob4039 -----> 012-7680910
15. Abuaeidah -----> 019-7548876
16. burger5440 -----> 012-7930811
17. myjais -----> 019-7375600
18. esa mohd salleh ----->013-7572278
19 zahar -----> 019-7535089
20 Nordin -----> 012-7242459
21 Wak Aji -----> 012-7769374



Asalamualaikumm..
saya nak joint gak, saya saha ( 012-7946963) dr pasir gudang. harap dapat joint nt


Thu Jan 28, 2010 10:24 pm
Profile E-mail

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
Post Re: seminar di JOHOR!
latest update:

Traders :
1. kasfulfx
2. roti gula
3. kluangman -----> 019-9825125
4. Fairuddin ----->
5. Hasmadi -----> 013-7729632
6. Hafizu -----> 019-7439466
7. Lan -----> 019-7570208
8. Azman Ali -----> 010-6684877
9. Jiman -----> 013-7707200
10. MystVern ----->
11. saran7727 ----->
12. En. Rohani -----> 012-7234234
13. AbuZaid -----> 019-7558251
14. Abob4039 -----> 012-7680910
15. Abuaeidah -----> 019-7548876
16. burger5440 -----> 012-7930811
17. myjais -----> 019-7375600
18. esa mohd salleh ----->013-7572278
19 zahar -----> 019-7535089
20 Nordin -----> 012-7242459
21 Wak Aji -----> 012-7769374
22. saha ---------> 012-7946963
23. Mohd Yunus Yaacob------> 012-7756717


Sat Jan 30, 2010 12:30 am
Profile E-mail

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
Post Re: seminar di JOHOR!
UPDATE!! PENTING!!

salam,
saya ada YM dgn masta mizee berkenaan satu thread "seminar 3000pips di JB 16/2 ni"

ada kawan2 yg keliru sebab clash dgn thread "seminar di JOHOR".
kedua2 seminar ni sama menurut masta mizie. ada live trade. jadi jgn keliru or xtahu mana satu nak gi.
nama2 yg terkumpul disini (yg lengkap no telefon sahaja), akan difowardkan ke thread "seminar 3000pips di JB 16/2".
jadi xperlulah sampai dua kali seminar yg sama dlm sebulan. dah macam sembahyang jumaat 2 imam pulak..heheh

p/s: yg dah berdaftar under masta mizie or oasis wb.. jgn daftar kosong je.. deposit skali..berapa? pasal brapa deposit ni.. anda rujuk ngan Oasis WB atau masta mizie sendiri. kalau aku
memandai2 nanti..susah pulak.. :lol: :lol: :lol: aku akan cuba dapatkan mininum deposit sebenar..insyallah..


Sat Jan 30, 2010 1:48 am
Profile E-mail

Joined: Mon Oct 19, 2009 10:46 am
Posts: 5
Post Re: seminar di JOHOR!
Terima Kasih Tuan rotigula atas maklumat terkini tu... :P

apa tunggu lagi geng!!! Cepat cepat.... tempat tinggal sikit lagi tu....

jgn lepaskan peluang ni.... bukan senang Masta Mizee nak turun JB ni... Daftar sekarang.... ;)


Sat Jan 30, 2010 6:57 am
Profile E-mail

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
Post Re: seminar di JOHOR!
nak mempercepatkan kelas ni...
dah lama sgt tunggu ni...


Sat Jan 30, 2010 12:51 pm
Profile E-mail

Joined: Thu Jan 07, 2010 12:34 pm
Posts: 7
Post Re: seminar di JOHOR!
Bila nak deposit ni....tempat kat JB dah tau ke kat mana tuan?


Mon Feb 01, 2010 11:13 am
Profile E-mail

Joined: Tue Dec 08, 2009 10:01 pm
Posts: 6
Post Re: seminar di JOHOR!
Nak join jugak di JB. Dah kompom tempat ker?
Saya dr Kuching, nak beli tiket awal.

Madzalan Zawawi (0178018988)


Mon Feb 01, 2010 11:45 am
Profile E-mail

Joined: Sat Sep 26, 2009 3:21 pm
Posts: 3
Post Re: seminar di JOHOR!
Saya nak join.

Contact baha bukit kempas
Tel 019 7781500


Mon Feb 01, 2010 1:15 pm
Profile E-mail

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
Post Re: seminar di JOHOR!
tempat belum dapat. tapi tarikh dah ada.. 16.02.2010

adalah lebih baik tuan2 rujuk thread satu lagi dlm forum ni. "seminar di jb 16/2 ni"
dan daftarkan nama tuan2 disana.

saya ***a membantu berdasarkan info dari tuan mizie saja.. :P


Mon Feb 01, 2010 11:25 pm
Profile E-mail

Joined: Sat Dec 05, 2009 2:52 am
Posts: 21
---------
Post Re: seminar di JOHOR!
lupa aku nak inform..

pasal tuan mizee sendiri yg turun ajar tu.. aku x pasti.. better korang tnya tuan safian sendiri dlm forum satu lagi..


Mon Feb 01, 2010 11:28 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron