It is currently Wed Feb 26, 2020 12:03 am





Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
SEMINAR DI KEDAH 
Author Message
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post SEMINAR DI KEDAH
Oasis Wealth Builders akan menganjurkan seminar di Alor Setar..sila daftar nama dan num telefon anda.Cukup 30 kita akan jalan..

sila beri nama dan num telefon anda di sini.Bayaran bergantung kepada kos yang akan dikira nanti (antara rm150-rm200) termasuk tempat seminar,penginapan dan kos perjalanan saya. semua Custom indi utk individu bukan trader Oasis akan diberikan.Antara silibus:

1)Basic forex(sesuai utk newbie)
2)Kaedah lengkap1000 pip
3)Fundamental dan teknikal analisis
4)Bagaimana mendapatkan 100-200pip sehari
5)Money management
6)Psikologi Trader
7)Personaliti trader

KEDAH
Tempat: masih dalam perbincangan
Masa: 9am-5pm, 23hb Nov 2009


*ekslusif akan mengajar penggunaan IA.ilmu yang bole digunakan dlm 3000pip seminggu

mintak sgt tolong tulis di sini nama n num fone utk saya keep track seats yang still available

*Sesiapa ada contect utk sewa bilik seminar dan projektor sila call saya di 0122797091


Last edited by safian on Thu Nov 12, 2009 11:43 pm, edited 7 times in total.

Mon Sep 28, 2009 7:25 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Thu Sep 10, 2009 11:13 pm
Posts: 3
Post Re: SEMINAR DI PERAK,KEDAH N PENANG
safian wrote:
Oasis Wealth Builders akan menganjurkan seminar di tiga tiga negeri ini..sila daftar nama dan num telefon anda.Cukup 30 kita akan jalan..Bayaran blom ditetapkan.Berkeungkinan pada hari minggu.

Terima kasih




Safian Adli Sulaiman
Marketing Director OWB


PERAK - IPOH

Azman - 012-2915696
Hairuddin - 0175390612


Wed Sep 30, 2009 8:28 am
Profile E-mail

Joined: Thu Oct 01, 2009 2:45 pm
Posts: 1
Post Re: SEMINAR DI PERAK,KEDAH N PENANG
PENANG:

KHAIRUL-0174610356


Fri Oct 02, 2009 3:32 am
Profile E-mail
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: SEMINAR DI PERAK,KEDAH N PENANG
total sekarang dlm 20 orang..lagi 10 orang cukup n bas boleh jalan


Tue Oct 06, 2009 2:20 am
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: SEMINAR DI PERAK,KEDAH N PENANG
seminar akan diadakan pada 17hb 10 ini.saya mungkin akan charge sedikit tapi lebih murah dari masta lukpayat sebab dia sifu saya..tak bole lawan sifu.heheh.insyallah dlm RM90 termasuk cd yang mengandungi semua custom indi dan EA dari oasis.

tarikh: 17hb 10 2009
seminar dari 9am-5pm
tempat belum ditetapkan

0122797091


Tue Oct 06, 2009 2:26 am
Profile E-mail YIM

Joined: Tue Oct 06, 2009 11:36 am
Posts: 1
Post Re: SEMINAR DI PERAK,KEDAH N PENANG
Untuk seminar di Penang 17th Oct2009 nanti, sila daftarkan :

Baharum 019-4481861
Muhammad 019-4481861

Sekian, wasalam


Tue Oct 06, 2009 11:53 am
Profile E-mail

Joined: Tue Oct 06, 2009 8:05 pm
Posts: 1
Post Re: SEMINAR DI PERAK,KEDAH N PENANG
saya pun berminat nak join seminar 17hb Oktober di Penang ni...;)

count me and my friend in:

mohammed - penang
013-5208520

azuri - ipoh


Tue Oct 06, 2009 8:13 pm
Profile E-mail
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
Post Re: SEMINAR DI PERAK,KEDAH N PENANG
masalah projektor dah setle.***a tempat dapat di safira country club..tempat tu agak mahal.kalau boleh nak cari tempat murah sikit.any contect?bilik eminar utk 30 orang trader je


Wed Oct 07, 2009 10:48 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Tue Oct 06, 2009 10:12 pm
Posts: 1
Post Re: SEMINAR DI PERAK,KEDAH N PENANG
saya pon nak join gak.

sukri - 0194574201 dan
faizal - 0194800234


Wed Oct 07, 2009 11:37 pm
Profile E-mail
User avatar

Joined: Wed Jun 03, 2009 4:24 pm
Posts: 53
---------
Post Re: SEMINAR DI PERAK,KEDAH N PENANG
5 tempat lagi kosong..


Thu Oct 08, 2009 1:02 am
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron