It is currently Tue Feb 25, 2020 11:59 pm





Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
seminar forex di Kemaman,Terengganu 
Author Message

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post seminar forex di Kemaman,Terengganu
Salam buat semua pembaca forum di oasis

buat trader yg berminat utk kelas oasis tetapi tidak dapat datang ke Kota Damansara utk kelas tersebut
saya boleh mengadakan kelas yang sama di bandar Chukai, kemaman bergantung kepada kapasiti peserta yg memohon untuk kelas tersebut..

Dulu,saya ada buat kelas di kemaman dan sambutan cukup menggalakan...sayangnya,disebabkan komitmen saya dan masa yang cukup terhad kepada Oasis saya terpaksa menangguhkan sementara kelas berikutnya...sy mengenakan bayaran sebanyak RM80 seorang (maksimum 20 orang satu sesi) untuk cover kelas (tmpt training tu mahal) dan expenses saya dari KL - kemaman - KL

kelas yang saya buat bermula dari hari jumaat..dimana method basic oasis akan di ajar termasuklah LIVE trade yg akan saya tunjukkan dengan menggunakan method oasis..

sila hubungi saya di kessing79@gmail.com untuk dapatkan seat anda


Sun Oct 18, 2009 1:45 am
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: Wed May 06, 2009 4:13 pm
Posts: 215
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
wuhuhuuu... Alhamdulillah... akhirnya seminar kemaman di sambung kembali.... bravo masta hamdi


Tue Oct 20, 2009 10:50 am
Profile E-mail YIM

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
sini dah ada sorang register...cepat register seat and...next class on 13/11/2009...


Thu Oct 22, 2009 11:02 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Sep 27, 2009 8:58 pm
Posts: 4
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
kt mana nk register ni?? blh tlg bg link x tuan


Fri Oct 23, 2009 2:18 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
sila hubungi saya di infinity.pips@gmail.com untuk seminar di kemaman


Sun Oct 25, 2009 11:10 am
Profile E-mail

Joined: Sat Sep 26, 2009 1:15 pm
Posts: 7
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
bro, saya dah anta emel tu, tp xde reply pon. ade seat kosong lagi ker nih?
kalo bleh send detail ke email saya dojet_squ@hotmail.com ;)


Tue Oct 27, 2009 10:12 am
Profile E-mail

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
Buat semua yang berminat dgn kelas di kemaman...sila MAKLUMKAN kat email infinity.pips@gmail.com
MINIMUM peserta 20 orang
FEE RM 80 seorang
Basic Oasis Trading System...
Trainer : Hamdi

* peserta yang pernah menghadiri seminar Oasis di Kota Damansara adalah TIDAK DI BENARKAN untuk menghadiri kelas ini kerana tertakluk kepada syarat dan terma oasis wealth builders

senarai peserta yang berminat yg membuat pertanyaan di infinity.pips@gmail.com :-
1.othman bin hashim
2.mohd fauzi
3.Azrin a karin
4.yusnizam yaacob
5.Nahashimi

kepada semua nama yang di maklumkan di atas..sila hubungi saya di infinity.pips@gmail.com

SILA BERIKAN

1. NAMA PENUH
2. EMAIL
3. NO TELEFON
4. IC NUMBER


apabila cukup kuota 20 orang, saya akan hubungi anda semua...kepada yang berminat,tempat kosong masih lagi ada..


Sat Oct 31, 2009 8:31 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Nov 01, 2009 12:30 pm
Posts: 4
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
Saya minta nak joint kat Kemanan jugak.


Sun Nov 01, 2009 1:15 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Aug 23, 2009 6:34 am
Posts: 12
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
kessing wrote:
[b][size=150]Buat semua yang berminat dgn kelas di kemaman...sila MAKLUMKAN kat email infinity.pips@gmail.com
MINIMUM peserta 20 orang....

* peserta yang pernah menghadiri seminar Oasis di Kota Damansara adalah TIDAK DI BENARKAN untuk menghadiri kelas ini kerana tertakluk kepada syarat dan terma oasis wealth builders


kepada semua nama yang di maklumkan di atas..sila hubungi saya di infinity.pips@gmail.com

apabila cukup kuota 20 orang, saya akan hubungi anda semua...kepada yang berminat,tempat kosong masih lagi ada..


alahai... xleh nk join ker klu dh g kt oasis?


Sun Nov 01, 2009 9:01 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
---------
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
sebab tak boleh..tuan dah entitled free seminar kat oasis setiap sabtu dan jumaat...


Sun Nov 01, 2009 9:31 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron