It is currently Wed Feb 26, 2020 12:15 am





Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
seminar forex di Kemaman,Terengganu 
Author Message

Joined: Sun Oct 11, 2009 1:05 pm
Posts: 4
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
aku masih menunggu email aku di reply..
masta x reply lagi email aku..
jadi ke x klas tu?
kul bpe stat?


Mon Nov 09, 2009 5:14 pm
Profile E-mail

Joined: Sat Sep 26, 2009 1:15 pm
Posts: 7
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
aku duk risau nama aku masuk dalam list ke tak nih..


Mon Nov 09, 2009 8:10 pm
Profile E-mail

Joined: Sat Oct 10, 2009 1:41 pm
Posts: 7
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
sunyi sepi jer ni...
jd ker dok ni...
aku dah cancel appointment lain ni..
bg masa kat kursus ni...
klu tak jd maklum awal2....


Mon Nov 09, 2009 10:49 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Oct 11, 2009 1:05 pm
Posts: 4
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
aku pon sama klu blh maklum kan secepat mungkin
kerana senang nak atur jadual harian sy..
ten q utk tt


Tue Nov 10, 2009 4:44 pm
Profile E-mail

Joined: Sat Sep 26, 2009 1:15 pm
Posts: 7
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
jadi ke x nih...hmmm :roll: :roll:


Tue Nov 10, 2009 6:05 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Sep 27, 2009 8:58 pm
Posts: 4
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
slm tuan.. mcm mana seminar di kemaman ni?? sy dh hntar email.. xder ape2 respon pn :?


Wed Nov 11, 2009 8:21 pm
Profile E-mail

Joined: Wed Sep 16, 2009 8:33 am
Posts: 7
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
Salam..
Smalam saya dpt maklumat dr Mr.Hamdi yg dtgnya dr Kessing...Katenya tak cukup 20 org lg..
Kalau Kessing britau kite semua brape org lg tak ckup, bleh kita pakat2 cari, ajak kwn lagi nk cukkup 20 org..Sakni bru je sya ajak 3 org kwn,,berminat nak join..

Aduh!!! tarikh lain blum tentu aku bleh gi..Kna join kuantan punye lak la..


Thu Nov 12, 2009 8:58 am
Profile E-mail

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
Salam semua

maaf lambat respond, untuk makluman semua...kessing tu Hamdi,jadi sayalah trainer dan organizer untuk seminar di kemaman tu..sebenarnya sebulan sekali saya balik kemaman..tapi malangnya bermula hari ni 12.11.2009 hingga 30.11.2009 saya punya partner terpaksa bercuti kerana masalah peribadi yang tidak dapat di elakkan..so,agak susah untuk saya meluangkan masa saya sekarang ni untuk seminar di kemaman,jadi tarikh 13.11.09 tu terpaksa saya tunda ke hari lain..

Lagi..kuota 20 orang tu tak penuh,nanti saya publish nama yang latest..7 tempat lagi ada

insyaAllah jika ada kelapangan..pada hari raya haji ni saya balik ke kemaman,bolehlah kita minum2 dan sembang2 pasal forex..kalau ada peluang saya boleh tunjukkan LIVE trade...


Thu Nov 12, 2009 9:57 pm
Profile E-mail

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
serai wrote:
aku masih menunggu email aku di reply..
masta x reply lagi email aku..
jadi ke x klas tu?
kul bpe stat?


salam tuan...

dah dapat email..kuota tak cukup tuan...


Thu Nov 12, 2009 9:58 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Oct 11, 2009 1:05 pm
Posts: 4
---------
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
kessing wrote:
serai wrote:
aku masih menunggu email aku di reply..
masta x reply lagi email aku..
jadi ke x klas tu?
kul bpe stat?


salam tuan...

dah dapat email..kuota tak cukup tuan...


belum dapt ape2 email dari Tuan....
klu leh email lagi sekali..
ader ape2 perkembangan update la masta..kot2 ader rezeki leh join..


Fri Nov 13, 2009 10:42 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron