It is currently Tue Feb 25, 2020 10:18 pm





Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
seminar forex di Kemaman,Terengganu 
Author Message

Joined: Sun Sep 27, 2009 8:58 pm
Posts: 4
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
slm tuan.. klu blk kemaman raya hj nnt bg tahu la.. sy pn nk join gk.. mnum2 n sembang2... nnt inform kt sini klu jd blk kemaman raya hj nnt
kessing wrote:
Salam semua

maaf lambat respond, untuk makluman semua...kessing tu Hamdi,jadi sayalah trainer dan organizer untuk seminar di kemaman tu..sebenarnya sebulan sekali saya balik kemaman..tapi malangnya bermula hari ni 12.11.2009 hingga 30.11.2009 saya punya partner terpaksa bercuti kerana masalah peribadi yang tidak dapat di elakkan..so,agak susah untuk saya meluangkan masa saya sekarang ni untuk seminar di kemaman,jadi tarikh 13.11.09 tu terpaksa saya tunda ke hari lain..

Lagi..kuota 20 orang tu tak penuh,nanti saya publish nama yang latest..7 tempat lagi ada

insyaAllah jika ada kelapangan..pada hari raya haji ni saya balik ke kemaman,bolehlah kita minum2 dan sembang2 pasal forex..kalau ada peluang saya boleh tunjukkan LIVE trade...


Sat Nov 14, 2009 12:30 pm
Profile E-mail

Joined: Wed Oct 21, 2009 9:14 am
Posts: 7
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
salam.nnt bile dah ade tarikh yg sesuai bagitau ek. ;)


Sun Nov 15, 2009 7:35 pm
Profile E-mail

Joined: Wed Sep 16, 2009 8:33 am
Posts: 7
Post seminar
Salam AidilAdha semua...
Lame dah nmpknya takde berite terkini. Kessing- bila agaknya tarikh baru seminar di kmmn ni..Buleh dok buat bln 12 ni??


Tue Dec 01, 2009 10:58 am
Profile E-mail

Joined: Mon Aug 10, 2009 10:37 pm
Posts: 29
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
thank you...

sebab sabar menunggu...akhir tahun saya sangat sibuk..tapi insyaAllah sebelum T101 datang ke malaysia saya akan berada di kemaman sekitar 2 hari...

will let all of u know before I'm come back...


Sat Dec 19, 2009 3:16 pm
Profile E-mail

Joined: Wed Oct 21, 2009 9:14 am
Posts: 7
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
;) tq


Tue Dec 22, 2009 12:59 pm
Profile E-mail

Joined: Fri Jan 01, 2010 5:33 pm
Posts: 2
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
wish to handshake ng bro kessing kt kemaman nt.. :D
xsabar nk jumpa... :P


Sun Jan 03, 2010 6:17 pm
Profile E-mail

Joined: Sun May 24, 2009 11:04 pm
Posts: 12
---------
Post Re: seminar forex di Kemaman,Terengganu
Bro kalau x der tempat dkt kemaman, saya boleh sediakan tempat tapi di paka la. x berapa jauh jugak dari kemaman tu.


Tue Jan 05, 2010 4:58 am
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron